ForestCRM naptár megjelenítése Google naptárban


Hogyan jeleníthetjük meg a Forest naptárat a Google naptárban?

A ForestCRM-ben minden regisztrált felhasználónak készül egy naptár-link, amely segítségével az elvégzendő feladatok más naptárakban, például a Google naptárban is megjeleníthető. A naptár bejegyzések a Google naptárban csak megtekinthetők, a szerkesztésük továbbra is a ForestCRM-ben lehetséges.

A Google a naptárfrissítést automatikusan, általában naponta kétszer végzi, emiatt előfordulhat, hogy a Forest naptárban elvégzett módosítások nem látszanak azonnal a Google naptárában. Ha ez problémát jelent Önnek, mobil telefonján lehetőség van a ForestCRM naptár tartalmának azonnali megjelenítésére is.


Hol található a naptár-link a ForestCRM-ben?

A Google naptárban elhelyezendő link a következő helyen található a ForestCRM-ben:

  • Adminisztráció/Felhasználók fülön rá kell kattintani az adott felhasználó nevére.
  • A legalsó sorban található "Google naptárában" linket kell a következőpontban bemásolni a Google naptárba.
Nagyobb képért kattintson

Felhasználó kiválasztása

Nagyobb képért kattintson

Google-ban elhelyezendő Naptár-link


Mit kell tennem a Google naptárban, hogy lássam a ForestCRM naptárt?Nagyobb képért kattintson  • A bal oldali menüben a Más naptárak lenyíló ablakban ki kell választani a "Hozzáadás URL-cím alapján" lehetőséget.Nagyobb képért kattintson  • Az URL-cím sorba be kell írni az előző pontban leírt ForestCRM Naptár-linket.Nagyobb képért kattintson  • A Google ekkor felfrissíti és megjeleníti a ForestCRM adatokat a Google-ban (mint az előzőekben írtuk, a későbbi, várható frissítések pontos időpontja nem ismert, ezért lehetséges eltérés a ForestCRM és a Google naptár között).