ForestCRM naptár megjelenítése késleltetés nélkül ForestCRM-en kívül


Ismerje meg rendszerünket lépésről-lépésre

Lépésről-lépésre

A ForestCRM-ben minden regisztrált felhasználónak készül egy naptára. Előfordulhat az a helyzet, hogy ezt a naptárat egy másik programból szeretnénk látni, láttatni.

  • Ha a Google naptárban jelenítjük meg a ForestCRM naptárakat, akkor ott késleltetési probléma jelentkezik, ami nem fogadható el mindenkinek.
  • Ez a probléma nem jelentkezik, ha Outlookban jelenítjük meg a ForestCRM naptárakat, de nem mindenki rendelkezik ezzel a szoftverrel.
  • A Tunkdebird ingyenes program használatát mutatjuk be, ahol az internetes naptárak frissítése tetszőlegesen állítható.

A Thubnderbird installálásának módját ebben a videóban tekinthetik meg.

ForestCRM naptárak megjelenítése Tunderbird-ben


A Thunkderbird-öt már javasoltuk .eml fájl olvasóként, most naptár megjelenítő képességét mutatjuk be (nem kell feltétlenül email levelező programként használni).

Nagyobb képért kattintson

Naptár funkció kiválasztása

Indítsuk el a Thunderbird-öt és válasszuk ki a "Levelezés" fület

Nagyobb képért kattintson

Új naptár felvétele

A "Naptár" alatti területre mutatva nyomjunk egy jobb egér gombot és a felugró menüből válasszuk az "Új naptár" lehetőséget.

Nagyobb képért kattintson

Internetes naptár kijelölése

A felugró ablakban válasszuk "A hálózaton" opciótNagyobb képért kattintson

ForestCRM naptár Google-ös linkje

A következő ablakban a "Hely" mezőbe mentsük be a Google-nél is használandó ForestCRM naptár linket.Nagyobb képért kattintson

Naptártbeállítások

A naptár neve tetszőlegesen átnevezhető és javasoljuk az "Emlékeztető megjelenítése" pipát kivenni (mert innét a ForestCRM naptár nem szerkeszthető és a riasztásokat nem lehet leállítani).Nagyobb képért kattintson

További naptártbeállítások

A létrejött naptárra mutató egér jobb gombjával feljövő menüből válasszuk ki a "Tulajdonságok" lehetőséget.Nagyobb képért kattintson

További naptártbeállítások

Itt állítsuk be, hogy:

  • Milyen gyakran frissítse a program a naptárat (azaz milyen gyakran nézze meg, változott-e a ForestCRM naptára)
  • Ez a naptár "Csak olvasható", mert csak a ForestCRM-ben tudjuk írni a Forest naptárát (különben hibaüzeneteket fogunk kapni).A fent leírt módon meg tudunk jeleníteni további ForestCRM naptárakat vagy akár Google naptárat is.