Csoportos email küldése Outlook vagy más mail kliensből (pl. Gmail)


Ismerje meg rendszerünket lépésről-lépésre
Lépésről-lépésre

Hogyan küldhetek csoportos e-mailt ügyfeleimnek?

A ForestCRM ügyfélnyilvántartási és értékesítési adatai alapján egyszerűen készíthetők email listák.

A ForestCRM-ből lehet csoportos e-mail küldést kezdeményezni, de magát az e-mail küldést valamilyen levelező rendszerrel kell végrehajtani. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hogyan lehet Outlook-ból csoportos email-eket küldeni. A többi e-mail kliens (Gmail, ThunderBird, Freemail stb.) ugyan ezen az elven működik.

Hozzuk létre a kívánt e-mail listát


a Kimutatások / Kapcsolattartók egy kategóriában menüpontban!

E-mail címek másolása Outlook levelező rendszerbe


Nagyobb képért kattintson
E-mail lista másolása Outlookba
  • Az "E-mail címek" szekció lenyitásával két e-mail csoport jelenik meg.
  • Az elsőben azon e-mail címek találhatók, amelyek a kiválasztott (jelen esetben Hírlevél Kapcsolattartó kategóriába) tartozó kontaktokhoz tartoznak.
  • Ha csak nekik szeretne e-mailt küldeni, akkor egérrel jelölje ki az e-mail címeket, majd másolja őket az Outlook-ban megnyitott Új levél "Titkos másolat" mezőjébe. (Azért javasoljuk, hogy a "Címzett" helyett használja a "Titkos másolat"-ot, mert ebben az esetben mindenki csak a saját e-mail címét fogja látni, a többiekét nem.)
  • Ha szeretné, hogy az elküldött levelekből egy másolati példány jelenjen meg a ForestCRM végrehajtott feladatai között is a kontakthoz tartozó cégnél, akkor a második csoportba tartozó e-mail címeket is másolja a "Titkos másolat" mezőbe.

Megszemélyesített levél küldése Outlookból


Az Outlook-ban lehetőség van megszemélyesített levél küldésére is. Ez a funkció hasonlóan működik a Word körlevél funkciójához: különböző adatokat egy külső adatforrásból, például Excel fájlból lehet beilleszteni az e-mail-be. Ezzel a funkcióval pl. a megszólításba be lehet helyezni a címzett nevét.

  • A "Táblázat kijelölése" gomb megnyomását követően az adatok egyszerűen beilleszthetők egy Excel táblázatba.
  • Az elmentett táblázat adatai használhatók megszemélyesített levél készítéséhez.