Keresztértékesítés lista által nyújtott előnyök


Ismerje meg rendszerünket lépésről-lépésre
Lépésről-lépésre

Milyen előnyöket nyújt a Keresztértékesítés kimutatás?

  • megkereshetem azon ügyfeleimet, akiknek még nem próbáltam eladni egy adott terméket,
  • email kampányokhoz listákat készíthetek,
  • lista szerűen lekérdezhetem ügyfeleim postai címét (különböző szűrők használatával).


Újabb ajánlat küldése már meglévő ügyfelek részére

Küldjünk ajánlatot azoknak a cégeknek, ahol az elmúlt fél évben már egy termék eladását megkezdtük (pl. napelemet). Ehhez így tudunk listát lekérni.

A keresztértékesítés menüpontban listákat készíthetünk, melyeket fel lehet használni email vagy hagyományos levél kiküldésére. Ha emailt szeretnénk küldeni, akkor a Kapcsolattartókról kell listát kérnünk, ha hagyományos levelet szeretnénk küldeni, akkor a Partnerekről kell adatot kérni.Emailben szeretnénk megkeresni egy partnerkategóriába (pl. az 50 főnél nagyobb) sorolt partnereinket

Szeretnénk kigyűjteni a rendszerből azon kapcsolattartók email címét, akik nagy cégeknél dolgoznak.Gyűjtsük le egy értékesítőhöz tartozó cégek postai címeit

Ha egy munkatárhoz tartozó cégeknek DM levelet akarunk küldeni, akkor egyszerűen elkészíthető az ügyfelek címlistája.A ForestCRM rendszerben hol találom meg a Keresztértékesítés listát?

A ForestCRM / Kimutatások menüpontjában ki kell keresni a Kereszértékesítés lekérdezést.Nem található a Keresztértékesítés a Kimutatások között. Mi lehet az oka?

Két ok lehet, hogy a Keresztértékesítés kimutatás nem szerepel a Kimutatások között:

  • A keresztértékesítés egy Extra funkció, ezért alapértelmezésként csak a Vállalati csomag tartalmazza. Ha Önnek kisebb csomagja van és szeretné használni ezt a kimutatást, lehetősége van előfizetnie az Extra funkciókra. Részleteket a forestcrm.hu oldal Ár menüpontjában talál.
  • Ha az Önnek van elérése az Extra funkciókhoz, akkor menedzser jogosultsággal kell rendelkeznie a Keresztértékesítés lista eléréséhez.


További részletek a Keresztértékesítés lekérdezéssel kapcsolatban