ForestCRM naptár megjelenítése Google naptárban


Hogyan jeleníthetjük meg a Forest naptárat a Google naptárban?

Ismerje meg rendszerünket lépésről-lépésre
Lépésről-lépésre

A ForestCRM-ben minden regisztrált felhasználónak készül egy naptár-link, amely segítségével az elvégzendő feladatok más naptárakban, például a Google naptárban is megjeleníthető. A naptár bejegyzések a Google naptárban csak megtekinthetők, a szerkesztésük továbbra is a ForestCRM-ben lehetséges.

A Google a naptárfrissítést automatikusan, általában naponta kétszer végzi. Emiatt előfordulhat, hogy a ForestCRM naptárban elvégzett módosítások nem látszanak azonnal a Google naptárában. Ha ez problémát jelent Önnek, mobil telefonján lehetőség van a ForestCRM naptár tartalmának azonnali megjelenítésére is.


Hol található a naptár-link a ForestCRM-ben?

A Google naptárban elhelyezendő link a következő helyen található a ForestCRM-ben:

Nagyobb képért kattintson
Felhasználó kiválasztása


Nagyobb képért kattintson
Google-ban elhelyezendő Naptár-link
  • A legalsó sorban található "Google naptárában" linket kell a következő pontban bemásolni a Google naptárba.Mit kell tennem a Google naptárban, hogy lássam a ForestCRM naptárt?


Nagyobb képért kattintson


  • A bal oldali menüben az "Ismerős naptárának felvétele" mező melletti "+" ikonra kell rákattintani. A felugró ablakban ki kell választani a "Hozzáadás URL-cím alapján" lehetőséget.


Nagyobb képért kattintson


  • A "Naptár URL-címe" mezőbe be kell írni az előző pontban leírt ForestCRM Naptár-linket.


Nagyobb képért kattintson


Nagyobb képért kattintson
  • A Google ekkor felfrissíti és megjeleníti a ForestCRM naptár adatokat a Google Naprárban-ban.
  • A Google-ban megjelenő ForestCRM naptár nevét és tulajdonságát a naptár mellett található három függőlegesen elhelyezett pont ikonra kattintva felugró menüből kiválasztott "Beállítások"-ban lehet megváltoztatni.

Itt is felhívjuk a figyelmet, hogy a későbbi, várható frissítések pontos időpontja nem ismert, ezért lehetséges eltérés a ForestCRM és a Google-ben megjelenített naptárak között.