Értékesítési tölcsér


Ismerje meg rendszerünket lépésről-lépésre
Lépésről-lépésre

Milyen hatékonysággal kötünk szerződést?


Kimutatás célja


Áttekintő kép adása, hogy hány üzleti lehetőséget sikerül szerződéssel zárni. Milyen okokkal utasítják el ajánlatainkat? Melyek a függő üzleti lehetőségek?

Riport tartalma


Nagyobb képért kattintson
Értékesítési tölcsér


A kimutatásban ábrázoljuk, hogy hány üzleti lehetőséget kezeltünk a kijelölt időtartományban, hány szerződést adtunk, mennyi szerződést kötöttünk. Kiszámoljuk azt is, hogy ez hány %-os konverziót jelent.

Jó gyakorlat átadása: azon munkatársaink, akik magas konverziós aránnyal rendelkeznek, megoszthatják tapasztalataikat azokkal, akiknek ezen mutatóik nem túl magasak.

Visszautasítási okok: a kimutatás jobb oldalán található, hogy az egyes fázisokban hány ügyfél volt, aki nem kérte ajánlatunkat. Az üzleti lehetőségnél beírható, hogy a visszautasításnak mi volt az oka. Ha a számra rákattintunk, akkor a táblázat alatt megjelenő táblázatban ezen okok megjeleníthetők.

"Függő" tételeket is ki tudjuk listázni a kimutatásban. Ezek azok az üzleti lehetőségek, amelyeknél már ajánlatot adtunk de szerződést még nem, vagy üzleti lehetőségként nálunk vannak, de még nem adtunk ajánlatot.

A táblázat alatt található "PDF" gombbal a kimutatás file-ba is menthető.

A szűrőfeltételekben kiválaszthatjuk, hogy melyik munkatársra készüljön el az értékesítési tölcsér, vagy mely cégek csoportjára (partnerkategória alapján).