Feladattérkép


Ismerje meg rendszerünket lépésről-lépésre
Lépésről-lépésre

Hol helyezkednek el azok a partnerek, amelyekhez nyitott feladataim vannak?


Kimutatás célja


Egy térképen megjelenítjük azon cégek földrajzi elhelyezkedését, ahol tárgyalásaim lesznek. Ezzel segíteni szeretnénk a túraútvonalak tervezését.

Riport tartalma


Nagyobb képért kattintson
Nyitott feladatokhoz kapcsolódó cégek

A riport elindításakor az aznapi találkozók helyszínei jelennek meg a térképen. A szűrők tartalma természetesen tetszőlegesen módosíthatók, így akár kollégánk helyszíneit is megnézhetjük (ha van hozzá jogosultságunk).

Fontos: nem biztos, hogy minden nyitott feladathoz hozzátartozó cég megjeleníthető a térképen (pl. hibás címmel rendelkezik, vagy a Google nem ad vissza megjelenítési koordinátákat a megadott címre). Ezért kérjük ellenőrizze a "Térképen nem megjeleníthető partnerek" listát is, nehogy valamilyen hiba miatt ne keressen fel egy ügyfelet az előre megbeszélt időpontban!

Térképen nem megjeleníthető partnerek


Azon cégekről, amelyek a térképen nem jeleníthető meg egy lista készíthető. Kérjük, hogy ezt a listát mindig ellenőrizzék, mert lehetnek olyan cégek, amelyeknek a térképmegjelenítésével problémák adódnak (pl. rossz cím, helyes a cím, de a Google mégsem adja meg a megjelenítéshez szükséges koordinátákat)!

Nagyobb képért kattintson
Térképen nem megjeleníthető cégek listája