Vezetői Figyelmet Igénylő Lehetőségek

(:Vezetői figyelmet igénylő lehetőségek:)


Ismerje meg rendszerünket lépésről-lépésre
Lépésről-lépésre

Melyek azok az üzleti lehetőségek/ajánlatok/szerződések, amelyek kiestek a munkatársak fókuszából?


Kimutatás célja


Azon üzleti lehetőségek és szerződések kimutatása, amelyek vezetői beavatkozást igényelhetnek annak érdekében, hogy az értékesítéi folyamat befejeződjön. A kimutatás segítséget tud nyújtani az értékesítők rendszeres beszámoltatása során: melyek azok a cégek/lead-ek, amelyekkel az értékesítő nem foglalkozik kellő hangsúllyal.

Riport tartalma


Nagyobb képért kattintson
Vezetői figyelmet érdemlő értékesítési lehetőségek


Az első szűrőben választható, hogy szerződéseket, vagy az üzleti lehetőségeket/ajánlatokat szeretnénk kilistázni.

A "Nyitott feladat nélküli lehetőségek" azért igényelnek vezetői figyelmet, mert ezek azok az üzleti lehetőségek/ajánlatok, amelyekkel pillanatnyilag nem foglalkozik senki, mert nincs hozzájuk nyitott feladat. Az üzleti lehetőséghet/ajánlathoz kapcsolódó aktuális feladatok listáját a sorok végén található ikonra rákattintva kaphatjuk meg.

Nagyobb képért kattintson
Üzleti lehetőséghez kapcsolódó feladatok

A felugró ablakon két fül látható: alapértelmezettnént az üzleti lehetőséghez hozzárendelt feladatokat láthatjuk. A bemutatott példában azt tapasztaljuk, hogy a üzleti lehetőséghez nincs nyitott feladat. Ilyenkor szólni lehet az üzleti lehetőség felelőségek (jelen esetben Aladárnak), hogy hiányzik a rendszerből a következő értékesítési lépés.

Nagyobb képért kattintson
Céghez kapcsolódó feladatok

A másik fül az ügyfélhez kapcsolódó összes feladatot kilistázza. A példában az látható, hogy a cég nem esett ki a fókuszból, mert a céghez vannak hozzárendelve nyitott feladatok (más kérdés, hogy azok határideje lejárt).


Hasonló módon működik a késésben lévő üzleti lehetőségeket kimutató fül. Ez a kevésbé problémás eset: itt kapcsolódik nyitott feladat az üzleti lehehőséghez/ajánlathoz, de annak a határideje már lejárt.

A További szűrőkben a kimutatást szűkíthetjük egy-egy munkatársra (vagy azon belül is egy termékre), így az eredmény jól használható munkatársak rendszeres beszámoltatása során.